щом се чудиш не си взимай алфа,това е моя съвет.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпроси преди да купя 147
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от _br4vo_ Покажи съобщениещом се чудиш не си взимай алфа,това е моя съвет.
Мое мнение: 147 много ми харесва като дизайн, прилични екстри, изгодна цена. 1.9 jtd е отличен двигател. Няма да сбъркаш !
Comment
-
Първоначално публикувано от ivo_63 Покажи съобщениеако опишеш колко коли по марка си имал и колко километра си навъртял със всяка от тях ще ме изкефиш, с тоя пост изглеждаш като пубер
Да отбележа,че колите са ми били от 3 до 10 год.Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Здравей , колега това което говорят другите за алфа са пълни измислици така че забрави ги ! Ако си се спрял на 2.0 ТС имаи едно на ум за Селеспиида .. той не дава не малко проблеми .. и никак не е евтиноно пак иначе си мотора е прекрасен ! Лично мой съвет е да се насочиш към JTD-to Много здрав мотор,икономичен. Успех ти желая . Ще чакаме да се похвалиш с покупката !
Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Comment
-
Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщениеАми и АЗ съм пубер имам около 900 000 км на служебни и лични коли ! Около 20 коли съм сменил и винаги се връщам на Алфа !
Да отбележа,че колите са ми били от 3 до 10 год.Alfa Romeo 145 Twin Spark 1.6 120hp
Comment
-
Първоначално публикувано от _br4vo_ Покажи съобщениещом се чудиш не си взимай алфа,това е моя съвет.
Comment
-
И аз съм се насочил към Алфа 147 за да не отварям друга тема ще задам някой въпрос в темата на колегата да ме изви ни за което. Аз до сега все се оглеждах за бензинка до сега не съм карал дизел до сега , само съм чувал че по принцип поддръжката на дизелов двигател е по скъпа (ремъци масла и др.) . Та с тия препоръки за дизел съм малко объркан. До колкото разбирам бензиновия тс дава дефекти.
Comment
-
Приятелю,
ангренажа и ролките се сменят на 50 000. Което значи, че един или два пъти ще дадеш 400 лв. През другото време консумативите са по-евтини от на бензинката.
Дизела, вървеж-разход няма кой да го бие. Ако караш много вземай дизел, ако не бенз, само да не е на фасня!Mercedes S320 W220
Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 mJTD 16v 140cv+++
Comment
-
Първоначално публикувано от vgp_sas Покажи съобщениеПриятелю,
ангренажа и ролките се сменят на 50 000. Което значи, че един или два пъти ще дадеш 400 лв. През другото време консумативите са по-евтини от на бензинката.
Дизела, вървеж-разход няма кой да го бие. Ако караш много вземай дизел, ако не бенз, само да не е на фасня!
Щом дизелът няма кой да го бие на "вървеж-разход", какво значение има дали кара много или малко?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Като на всяка кола.
Ако маздата ти е била здрава откъм окачване - алфата ще ти се стори кашкавалена.
Ако минеш повече от 20к км без нещо да се обади, ще се очудя.
Ако няма да си сменяш сам елементите по окачването - като идеш в сервиз и после си платиш - ще псуваш марката
Туин спарк и бензин - трябва да си мазохист. Туй последното с риск да ме намразят колегитеLast edited by emzo; d.m.y г., 16:41.
Comment
-
Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщениеКато на всяка кола.
Ако маздата ти е била здрава откъм окачване - алфата ще ти се стори кашкавалена.
Ако минеш повече от 20к км без нещо да се обади, ще се очудя.
Ако няма да си сменяш сам елементите по окачването - като идеш в сервиз и после си платиш - ще псуваш марката
Туин спарк и бензин - трябва да си мазохист. Туй последното с риск да ме намразят колегите
Ако не ползваш отстъпка съм сигорен,че и голф 4 е скъпа за поддръжка кола.Колите до 10год просто частите им са скъпи според мен.
Comment
-
Голфу и без отстъпки е евтин за поддръжка.
Мое да е в пъти по-грозен от 147 ама е по-здрав и по-евтин
Comment
Comment